Tarinamme

Mistä kaikki alkoi?

Minä ja mieheni olimme muodostaneet digimarkkinoinnin palveluita tarjoavan yrittäjäpariskunnan muutaman vuoden ajan, kun keväällä 2020 koronavirusepidemia ravistutti kaikkien arkea.

Mietimme, miten voisimme auttaa toveriyrittäjiä tänä erikoisena aikana.

Olimme jo ennen "koronteenia" kotona viihtyvää sorttia, ja yhteinen harrastuksemme oli kotimme sisustaminen ja sisustuksen trendien seuraaminen. Vahvistunut etätöiden aalto kuitenkin vahvisti entisestään oman kotimme laittamista mahdollisimman viihtyisäksi.

"Erään aurinkoisen etätyöpäivän vaunulenkillä saimme idean verkkokaupasta, jossa voisimme tarjota suomalaisten naisyrittäjien design- ja kodinsisustustuotteita."

Haaveilimme heti miten pääsisimme tutustumaan suomalaisiin kauniita ja laadukkaita käsitöitä valmistaviin naisyrittäjiin. Ensimmäisenä mieleemme tuli kuitenkin suomalaiset kynttilät - ihan rehellisesti koska meiltä oli juuri kynttilät loppuneet.

Pienen salapoliisityön jälkeen tutustuimme suomusjärveläiseen kynttilävalmistajaan Erja Mäkeen, ja saimme kunnian tuoda hänen ihanat tuotteensa verkkokauppaamme pääsiäisen kynnyksellä.

"Näin syntyi Nouge. Yhdistelmä Nordic designia ja hyggeä."

Toivottavasti sinäkin inspiroidut, ihastut ja löydät jotain, mikä tekee sinun tai läheisesi kodista vielä vähän tärkeämmän ja omanlaisensa paikan.

Olisi kiva kuulla ajatuksesi, palautteesi ja ideasi.

Voit aina laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen love@nouge.fi tai vaikka lähettää viestin WhatsAppilla.

Kiitos ajastasi kaupassamme ♥️

Julia Kylläinen

Nougen perustaja & kauppias

Sitten syntyi Nouge

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Meillä voit maksaa pankki- ja luottokorteilla, sekä PayPalilla